top of page
IMG_1352.JPG

Arbetsfokuserad KBT

I över tjugofem år har vi på Apoteksgårdens Kognitiva Center specialiserat oss på att erbjuda arbetsfokuserad Kognitiv Beteendeterapi (KBT) för både individuella patienter och företagshälsovård. Vår erfarenhet och expertis gör oss till en ledande aktör inom området, och vi är dedikerade till att förbättra arbetsmiljöer och individers välmående.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Vad är arbetsfokuserad KBT?

Arbetsfokuserad KBT är en evidensbaserad terapiform som syftar till att hjälpa individer att hantera och övervinna arbetsrelaterade problem. Genom att fokusera på specifika utmaningar på arbetsplatsen, såsom stress, ångest, och utmattning, hjälper vi våra klienter att utveckla strategier för att förbättra deras arbetsliv och övergripande livskvalitet.

Våra tjänster

Individuell terapi: Vi erbjuder skräddarsydda behandlingsprogram för att möta varje individs unika behov. Våra terapeuter arbetar med klienter för att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden som påverkar deras arbetsliv.


Gruppterapi: Vi organiserar gruppsessioner där individer kan dela erfarenheter och lära av varandra i en stödjande miljö. Gruppterapi kan vara särskilt effektivt för att bygga gemenskap och förståelse bland kollegor.


Företagshälsovård: Vi samarbetar med företag för att förbättra arbetsmiljön och främja mental hälsa bland anställda. Genom workshops, utbildningar och konsultationer hjälper vi företag att implementera hållbara strategier för att hantera arbetsrelaterad stress och främja välmående på arbetsplatsen.


 

Varför välja oss?


Erfarenhet: Med över tio års erfarenhet har vi hjälpt många individer och företag att förbättra deras arbetsrelaterade välmående.
Kvalificerade terapeuter: Våra terapeuter är licensierade och har omfattande utbildning och erfarenhet inom KBT och arbetsrelaterad mental hälsa.
Evidensbaserad metodik: Vi använder beprövade metoder och tekniker som stöds av aktuell forskning för att säkerställa att våra klienter får den bästa möjliga vården.
Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra program för att möta specifika behov och utmaningar, vilket säkerställer att varje klient och företag får en lösning som passar just dem.

 

Kontakta oss
Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster eller boka en konsultation? Kontakta oss idag på 070-981 20 10 eller info@apoteksgarden.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att skapa en hälsosammare och mer produktiv arbetsmiljö.

bottom of page