top of page
Photo by Henry Be on Unsplash.png

Apoteksgårdens team 

Apoteksgårdens team består av legitimerade psykoterapeuter, diplomerade alkohol -och drogterapeuter,  diplomerad A-terapeut SJI, diplomerad motivatör SJI internationellt certifierad coach i CC , diplomerad NLP Practictioner, beteendevetare och psykologer. Vi har även kurator inom hälsa- och sjukvård.  Alla har minst en grundutbildning i kognitiv beteendeterapi.

Vi har utbildad personal i  trauma, anknytning, schematerapi, beroende, mindfulness, sorgebearbetning,  konflikthantering och handledning.

Vårt arbetssätt möjliggör ett arbete med hela det psykosociala spektrat; från individ till familj och organisation.

Photo by Henry Be on Unsplash.png
Photo by Henry Be on Unsplash.png

"The greatest discovery of my generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes of mind"

Marlene Alander

VD

Grundare av Apoteksgårdens Kognitiva Center AB, Marlene är Leg Sjuksköterska, Leg psykoterapeut, Lärare och handledare

Lyssna på Marlenes avsnitt i MFoFs poddserie "Småprat om stora frågor"

Lotta Trolander

Administratör

Det är Lotta som håller ordning på våra analoga och digitala system med besökare, patienter och kunder. Inte minst så styr hon upp alla oss som jobbar här på #ApoteksgårdensKognitivaCenter

Dessutom är Lotta en av grundpelarna för hon har varit med oss redan från starten, och det Lotta inte kan om vår verksamhet är inte värt att veta. 

Nils Rygaard

Nils är Socionom och har en magisterexamen i filosofi, där socialt arbete var huvudämnet. Vidare så är Nils mindfulnessinstruktör och utbildad i sorgebearbetning.

 

Sist men inte minst så är Nils legitimerad hälso- och sjukvårdskurator, och har en grundutbildning i KBT (steg 1).

William James

CD6D3A4D-3C10-4F2F-ABE5-656C4A9C9FDC_edited.png

Ramona Hart

Med sin breda kompetens som socionom, undersköterska, kurator och psykoterapeut, steg 1, spelar Ramona en avgörande roll för att vår verksamhet ska fungera smidigt.

Ramona har en mångfald av arbetsuppgifter och möter du Ramona för ett blodprov eller för terapi kan du känna dig trygg i att du är i goda händer och får den support du behöver. 

Isabella Almeteg

 Isabella har en bred kunskapsbas och erfarenhet inom flera områden.

 

Som beteendevetare, undersköterska och Internationellt Certifierad Coach och Life Coach genom ICC, samt Certifierad NLP Master Practitioner genom ICNLP, är Isabella specialiserad på att förstå och stödja människors beteenden och välmående. Hon har förmågan att skapa meningsfulla och hållbara förändringar i människors liv.

Utöver sin expertis är Isabella även utbildad Yinyoga-lärare och brinner för hälsa och välmående. Hon förstår vikten av att balansera både kropp och sinne för att uppnå optimal hälsa. Med sin kunskap och erfarenhet kan Isabella guida och stödja dig på din resa mot välmående.

Photo by Henry Be on Unsplash.png
Photo by Henry Be on Unsplash.png

"The greatest discovery of my generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes of mind"

Åsa Nilsson

Åsa har  varit en del av vårt team sedan 2016. Med en gedigen bakgrund som leg lärare, kurator och beteendevetare har Åsa spelat en viktig roll i vår verksamhet under många år.

Under hösten 2022 blev Åsa färdig psykoterapeut med inriktning på kognitiv beteendeterapi (KBT) samt schematerapi. Denna nya kvalifikation har ytterligare stärkt Åsas kompetens och förmåga att erbjuda högkvalitativ terapi och stöd till våra patienter och kunder.

Genom att kombinera sina tidigare erfarenheter som lärare, kurator och beteendevetare med de nya insikterna som psykoterapeut kan Åsa erbjuda en helhetsinriktad och individanpassad behandling. 

Anna Hälinen

Anna har en mångsidig kompetens och spelar en viktig roll som arbetsmiljökonsult och kommunikatör hos oss.

Hon säkerställer att våra kunder och besökare på vår hemsida får relevant och tillförlitlig information om våra tjänster och verksamhet.

 

Anna är utbildad lärare med fördjupning inom sociologi och kulturantropologi. Hon har en mångårig pedagogisk erfarenhet och  är utbildad faktautredare. Som faktautredare har Anna en specialiserad roll och utreder förhållanden på andra arbetsplatser när våra klienter efterfrågar det. Som en erfaren utredare är Anna ansvarig för att analysera och bedöma arbetsmiljöförhållanden på externa platser för att identifiera eventuella problem eller förbättringsområden. Anna skriver våra arbetsmiljöutredningar på ett tydligt och korrekt sätt.

William James

Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.26.28.png
Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.29.28.png
Book case of old books._edited.jpg

Teamet som jobbar med adoptionsspecifikt samtalsstöd

Skärmavbild 2024-04-16 kl. 14.09_edited.
bottom of page