top of page
Photo by Henry Be on Unsplash.png

Apoteksgårdens team 

Apoteksgårdens team består av legitimerade psykoterapeuter, diplomerade alkohol -och drogterapeuter,  diplomerad A-terapeut SJI, diplomerad motivatör SJI internationellt certifierad coach i CC , diplomerad NLP Practictioner, beteendevetare och psykologer. Vi har även kurator inom hälsa- och sjukvård.  Alla har minst en grundutbildning i kognitiv beteendeterapi.

Vi har utbildad personal i  trauma, anknytning, schematerapi, beroende, mindfulness, sorgebearbetning,  konflikthantering och handledning.

Vårt arbetssätt möjliggör ett arbete med hela det psykosociala spektrat; från individ till familj och organisation.

Photo by Henry Be on Unsplash.png
Photo by Henry Be on Unsplash.png

"The greatest discovery of my generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes of mind"

Marlene Alander

VD

Grundare av Apoteksgårdens Kognitiva Center AB, Marlene är Leg Sjuksköterska, Leg psykoterapeut, Lärare och handledare

Lyssna på Marlenes avsnitt i MFoFs poddserie "Småprat om stora frågor"

Lotta Trolander

Administratör

Det är Lotta som håller ordning på våra analoga och digitala system med besökare, patienter och kunder. Inte minst så styr hon upp alla oss som jobbar här på #ApoteksgårdensKognitivaCenter

Dessutom är Lotta en av grundpelarna för hon har varit med oss redan från starten, och det Lotta inte kan om vår verksamhet är inte värt att veta. 

Nils Rygaard

Nils är Socionom och har en magisterexamen i filosofi, där socialt arbete var huvudämnet. Vidare så är Nils mindfulnessinstruktör och utbildad i sorgebearbetning.

 

Sist men inte minst så är Nils legitimerad hälso- och sjukvårdskurator, och har en grundutbildning i KBT (steg 1).

William James

CD6D3A4D-3C10-4F2F-ABE5-656C4A9C9FDC_edited.png

Ramona Hart

Ramona är 

Socionom och undersköterska kurator. Hon har en massa olika arbetsuppgifter. Du kanske träffar Ramona om du ringer eller mailar oss. Vidare så är Ramona superduktig på blodprov. Sist men inte minst så är Ramona mitt uppe i en grundutbildning i KBT (steg 1).

Isabella Almeteg

 Isabella är beteendevetare, undersköterska samt Internationellt Certifierad Coach och Life Coach genom ICC och Certifierad NLP Master Practitioner genom ICNLP. Hon brinner för hälsa och välmående och är även utbildad Yinyoga lärare.

Liv Andersson

Liv är legitimerad psykolog från Stockholms universitet och har tidigare arbetat inom psykiatrin. Hon är även utbildad behandlingspedagog. Liv har ett stort intresse för DBT och arbetar huvudsakligen affektfokuserat. 

Photo by Henry Be on Unsplash.png
Photo by Henry Be on Unsplash.png

"The greatest discovery of my generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes of mind"

Åsa Nilsson

Åsa har jobbat hos oss sedan 2016 och med bakgrund som leg lärare, kurator, beteendevetare är hon en viktig pusselbit i vår verksamhet. Åsa blev under hösten 2022 färdig psykoterapeut med inriktning kbt samt schematerapi.

Anna Hälinen

Anna är arbetsmiljökonsult och  kommunikatör på Apoteksgården.  Anna är utbildad lärare med fördjupning inom sociologi och kulturantropologi. Hon har en mångårig pedagogisk erfarenhet och  är utbildad faktautredare.

William James

Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.26.28.png
Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.29.28.png
Book case of old books._edited.jpg

Teamet som jobbar med adoptionsspecifikt samtalsstöd

Skärmavbild 2023-02-16 kl. 12.23_edited.
bottom of page