top of page

Substansmissbruk

Alkohol, droger och spel

för företag

Ledsen på soffan

MET

MET (Motivational Enhancement Therapy) är en systematisk metod för att frambringa snabb, internt motiverad förändring hos personer med alkoholproblem.

Vid misstanke

När arbetstagare får problem så finns Apoteksgården här för att hjälpa till. Sedan 2002 har vi hjälpt otaliga människor navigera och övervinna svåra perioder. Våra medarbetare, som är  experter på olika slags missbruk, är vänliga och tålmodiga, och vi har verktygen som behövs för att hjälpa företaget/organisationen hantera krisen medarbetaren genomgår.

 

Vi finns här för medarbetaren men även för ansvariga på arbetsplatsen med t ex chefscoachning, utbildning i "svåra samtal". 

Allt du behöver göra är att ringa oss.

Närbild av tröstande händer
Stödgruppssession

Psykisk ohälsa

Apoteksgården erbjuder en stöttande miljö och information till alla som behöver det. Vårt team är en välkomnande och erfaren grupp som är redo att hjälpa ditt företag eller organisation med tjänster kring psykisk ohälsa.

 

Vi har mångårig erfarenhet av stressrelaterad ohälsa, ex utmattningssyndrom samt generell psykisk måendesvikt. Vi jobbar bara med evidensbaserade metoder för att få människor att komma på banan igen.

bottom of page